بتا نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
بتا نیست ؟
|
|
कभी हार
با تشکر از امیر عزیز ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیزم بتا نیست :
دانلود از سرور خود موزیلا برای اطمینان شما دوست عزیزم
بنده در گیر امتحاناتم با این وجود یکی تاپیک بررسیش را بزنه تا بررسیش کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
KING (18-05-08)
Administrator
کلاً ورژن های RC چی هستند ؟
कभी हार
Release Candidate ! نسخه ای است که قبل از انتشار توسط منتظر کننده عرضه میشه تا مشکلات و تست های نهایی روی آن انجام میشه معمولا بعد از دو RC و رفع مشکلات نهایی نسخه منتشر میشه و در مورد فایرفاکس :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0rc1
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
KING (18-05-08)
कभी हार
دوستان عزیز این هم نسخه جدیدی که منتشر شده :
و آن جا "انسانیت" است ..
Stream (31-05-08)
कभी हार
دوستان عزیز امروز نسخه دیگه از FireFox منتشر شد اما بعدش Build ها پاک شد و به زودی دوباره برای دانلود قرار میگیره ! این نسخه به احتمال زیاد نسخه خوبی خواهد بود ( بر خلاف RC1 ! )
FireFox 3.0 RC2 ( تغییرات و مشخصات )
و آن جا "انسانیت" است ..
Game (04-06-08)
|
|
कभी हार
و سرانجام : فردا نسخه FireFox 3.0 RC2 به صورت رسمی احتمال زیاد منتشر میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود این نسخه :
دانلود FireFox 3.0 RC2
لازم به ذکر هست که این نسخه را بنده الان دارم باهاش کار میکنم تا حالا Crash نکرده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و دو تا از باگ هایی که قبلا در داشت در نسخه های قبل رفع شده + هنگ هم نداشته . سرعت مرورگر هم که فوق العاده هست و احتمال زیاد رقابت بسیار سختی با Opera 9.5 برسر برتری در سرعت خواهند داشت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه بسیار خوبی هست و باید منظر نسخه فاینال نیز کم کم باشیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
ممنون شهریار .
من با RC1 مشکل Crash داشتم ، البته با Beta 5 اصلا مشکل Crash نداشتم !!
ولی خوب این نسخه احتمالا از همه ی اینا بهتره .
دانلود می کنیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
कभी हार
من همزمان Beta 5 ، RC1 و 3.1a1pre را استفاده می کردم این نسخه خیلی عالیه . حتما استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
Mozilla Firefox 3.0 RC2 Portable
کد:http://rapidshare.com/files/120112471/firefox_portable_3.0_rc_2.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Shahryar (05-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks